Virtual Reality & Augmented Reality

Levensecht met een twist.
Bekijk ons werk

Virtual Reality & Augmented Reality

De mogelijkheden met virtual reality zijn eindeloos. Zo kun je een virtual reality bril inzetten voor marketingtoepassingen, productvisualisatie of trainingsdoeleinden. Voor elke branche is er wel een toepassing te bedenken.

Augmented Reality (AR): Wat is het en wat kun je ermee? Met augmented reality is het mogelijk om digitale objecten op visuele wijze te plaatsen binnen de echte wereld.

 

Virtual Reality

Virtual reality is realiteit en binnen handbereik. Over de inhoud van uw virtual reality toepassing denken wij graag met u mee en samen met u ontwikkelen wij het VR-concept. Tijdens het gehele traject is er genoeg ruimte voor feedback en door nauw samen te werken met u als klant, komen we samen tot het gewenste eindresultaat. Het virtual reality concept wordt vertaald naar concrete actiepunten, waarna de VR-content wordt geproduceerd.

Augmented Reality

De techniek van augmented reality legt een virtuele laag over de werkelijkheid heen. Met behulp van je smartphone zijn deze digitale lagen zichtbaar in de fysieke wereld. Wij ontwikkelen augmented reality content in de vorm van 3D modellen, video’s, afbeeldingen etc. dat gebruikt kan worden in uw eigen augmented reality app. Wilt u meer weten over augmented reality toepassingen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.