PROJECT | EDITIE ETC.

ABOUT

 

Van Der Valk Brussels Airport heeft naast het bestaande Catharina Restaurant ook een sushibar geopend, genaamd “Pink Ginger”. Niet het fine dining-concept en de beleving die men normaal gewend is van Van Der Valk, maar juist heel ruig, onconventioneel en casual/informeel. Er is gelet op de details bij zowel het interieur als culinair. De sfeer doet aan als tattoo-shops met gebruik van stoere materialen, donkere basiskleuren en opvallende kleuraccenten. Ook aan de bediening is gedacht, want iedereen loopt op sneakers en in jeans.

Voor Pink Ginger heeft Stv-Visuals custom made content ontworpen. Er is een permanente video installatie geplaatst, voorzien van projectietechniek. Hierdoor wordt op een creatieve en unieke wijze het menu, foto’s en animaties geprojecteerd op de keukenwand van het restaurant.

Stv-Visuals heeft gekozen voor de veelzijdige BrightSign-player, waarmee content wordt afgespeeld die rechtstreeks wordt geprojecteerd op de keukenwand. Deze player gaat verder dan de standaard variant en is zeer stabiel en betrouwbaar. Via de eenvoudig bedienbare BrightAuthor web-interface kan onze klant zelf content uploaden en vervangen op de player. Zo is het voor Pink Ginger mogelijk om bij speciale gelegenheden of evenementen snel en professioneel de content aan te passen op de keukenwand.

CREDITS

PROJECT: Projection mapping Pink Ginger
LOCATION: Restaurant Pink Ginger | Van Der Valk-hotel Brussels Airport
CLIENT: Pink Ginger
PICTURES BY: Stv-Visuals

SERVICES

Custom Content
Projection Mapping