Hunkemöller brand event & Fashion show

Hunkemoller Brand event 9 maart 2016

Lingeriemerk Hunkemoller organiseerde in maart het tweede brand event. Na de succesvolle editie van vorig jaar, heeft Sessibon Stv-Visuals wederom gevraagd om het brand event visueel te ondersteunen en de show te ontwikkelen. Het tweedaagse evenement is speciaal georganiseerd om alle storemanagers de nieuwste 2016 collection te tonen. Het startpunt was de plenaire sessie, met audio-visuele input. De tweede dag sloot af met een presentatie van de nieuwste collectie middels een indrukwekkende modeshow.

The Story of the Queens

De designers van Hunkemoller hadden met Sessibon dit jaar gekozen voor het thema “Sheroes”. Voor zowel de on- en offline branding van het merk als de modeshow. Zes prachtige sheroes domineerden de stage, waarin de verschillende collecties werden getoond.

Video Content:
Het concept van de modeshow was storytelling in letterlijke vorm; het verhaal rondom de Sheroes in “The book of Queens”. Een thema waar creativiteit niet ongemoeid bleef. Het boek is op maat gemaakt in 3D, waarbij ieder hoofdstuk een deel van de collectie weerspiegeld.

CREDITS

PROJECT: Hunkemöller brand event 2016
LOCATION: Tivoli Vredenburg
CONCEPT: Sessibon
CLIENT: Hunkemöller /  Sessibon
LIGHT: Tivoli
SOUND: Etienne Overdijk
TECHNICAL PRODUCTION: Stv-Visuals / Tivoli
PICTURES BY: Sessibon

 

SERVICES

Custom Content
VeeJay | Live Show
Showcontrol
Operating