ABOUT

Claydrum in de Muziekgieterij is de tweede editie waar Stv-Visuals act de présence heeft gegeven. Claydrum Events is een label en collectief uit Maastricht, met onder hun vleugels de bekende DJ’s als Sandeep, Thomas Vrijhof en Bob Caro. Daarnaast geven ze hele leuke feestjes, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Met een scherpe line-up en toffe locaties, weten zij zich heel goed te onderscheiden van andere evenementen. Ze werken veel samen met locals, waar Stv-Visuals ook graag aan bijdraagd.

Claydrum in de Muziekgieterij is zo’n uniek voorbeeld. Compleet uitverkocht, en alleen al de locatie was er een voor in de boeken. Oude ‘verlaten’ fabriek met als look & feel: industrieel met een underground edge. Grote namen als Chris Liebing en label CLR waren deze avond van de partij en hebben de Muziekgieterij op z’n kop gezet! Perfect om helemaal te buiten te gaan met goede techno, een grote lasershow en op maat gemaakte visuals.

Hiervoor heeft Stv-Visuals gebruik gemaakt van de oude elementen uit het gebouw, zoals de ingemetselde ramen en bouwstenen. Middels projectie zijn deze ramen een belangrijk element geweest tijdens het VeeJayen. Ze zijn van te voren 3D nagemaakt, waardoor extra diepte ontstond en het levensecht leek.

 

LINE UP

Ben Long | Chris Liebing | Størm | Glenn Thompson

CREDITS

PROJECT: Claydrum Indoor – Mapping | Techno stage
CLIENT: Claydrum
TECHNICAL PRODUCTION: Claydrum
PICTURES BY: Sjors Ruijters | Sjors R Productions

 

SERVICES

Projection Mapping
Custom Content
VeeJay | Live Show
Operating